KINDERMEUBELS

Wij maken drie verschillende soorten houten kinderstoeltjes en tafeltjes in diverse kleuren en afmetingen. Al onze kindermeubels worden van beukenhout of berken multiplex gemaakt en zijn daardoor erg stevig. De meubels zijn afgewerkt met slijtvaste parketlak op waterbasis en dus milieuvriendelijk.

HOUTEN KINDERSTOELTJE
MET GEBOGEN LEUNING

Dit stoeltje heeft een zithoogte van 27cm en is daarmee geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. De gebogen leuning geeft kinderen een beschermd gevoel. Deze zithoogte past bij een tafel met een hoogte van 50cm.

HOUTEN KINDERSTOELTJE
MET RECHTE LEUNING

Van dit model zijn twee verschillende zithoogtes te verkrijgen 28cm en 34cm. De zithoogte van 28cm hoort bij een tafel met een hoogte van 50cm en de zithoogte van 34cm hoort bij een tafel met een hoogte van 60cm.

HOUTEN
KINDERKRUKJE

Het krukje heeft een zithoogte van 30cm. En het kubusstoeltje kun je op twee verschillende manieren neerzetten waardoor de zithoogte verandert van 15cm naar 20cm.

HOUTEN KINDERTAFEL
MET LADE

Deze houten kindertafel is 70cm x 50cm x 50cm (hoog) en voorzien van een lade.

VIERKANTE HOUTEN
KINDERTAFEL

Deze vierkante kindertafel is 70cm x 70cm x 50cm (hoog). Dit model is tevens te verkrijgen met een hoogte van 60cm.

RECHTHOEKIGE HOUTEN
KINDERTAFEL

Afmetingen tafel 120cm x 60cm x 50cm (hoog). Deze tafel is alleen verkrijgbaar in blank of gelakt hout. Dit model is tevens te verkrijgen met een hoogte van 60cm.

WEBWINKEL

Klik op de producten hieronder om uw favoriete optie te kiezen en toe te voegen aan uw winkelwagen.